Despre

De unde ideea  Un job Doua salarii?

 

Cu acest blog, vreau sa fiu cat mai transparent posibil cu tot ceea ce fac on-line.
Daca inca nu esti  prezent in mediul on-line, dar te gandesti la pasul asta, sper ca experientele mele – atat negative cat si pozitive, sa te poata ajuta sa vezi si tu cum e, si ce implica si astfel sa poti lua deciziile pe cont propriu, fara a fi nevoie sa platesti  pe cineva si sa fii nevoit sa asculti  afirmatii false.

Nu ma consider un guru in marketing on-line, blogging, domenii, etc iar  tot ce e prezent aici  nu e un secret. Toate conceptele prezentate  nu sunt scheme de “de imbogatire rapida” -nici pe  departe chiar.
Asta e si motivul pentru care nu voi oferi  consultatii  platite – nu pentru ca nu vreau sa ajut, dar pentru ca cele mai multe din informatiile pe care le ofer, le poti gasi gratuit aici pe blog-ul meu sau in alta parte on-line. Daca ai nevoie de ajutor, foloseste pagina de contact  pentru a-mi trimite un e-mail si iti voi raspunde in masura in care timpul imi permite.

Castigul online de orice tip implica multa munca grea, o multime de rabdare si un pic de noroc chiar, desi eu sincer cred ca daca vrem cu adevarat ne putem  crea propriul nostru noroc.

Consider ca am o poveste interesanta de spus si sunt aici pentru a te inspira si pe tine, dar vreau sa o fac asa cum trebuie. Eu vorbesc doar din experienta mea si expun doar solutiile care au mers in cazul meu, studii de caz reale si recomandari bazate pe propria mea experienta cu mediul de castig on-line.
You Never Know what the future holds.

Gabi

 

Leave a Reply

Your email address will not be published.

You may use these HTML tags and attributes: <a href="" title=""> <abbr title=""> <acronym title=""> <b> <blockquote cite=""> <cite> <code> <del datetime=""> <em> <i> <q cite=""> <strike> <strong>